Tyttörullalautailijat ry | Pikkujoulut ja Queens of Kontula 11.12.2012
21208
post-template-default,single,single-post,postid-21208,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Pikkujoulut ja Queens of Kontula 11.12.2012

Loppuhuipennuksena tiimit sanoittivat uusiksi joululaulun säkeistön ja vielä kaiken huipuksi esittivät laulunsa kaanonina mikrofoniin.

 Tämänvuotiset pikkujoulut pidettiin King of the Roadin innoittamana. Vaikka metrokaan ei kulkenut, paikalle saatiin 40 mimmiä joista miltei kaikki uskaltautuivat kisatiimeihin. Kun lähtölaukaus pamahti, seitsemän tiimiä säntäsi eri puolille hallia kokoamaan rukseja tehtävälistaan. Tehtävät vaihtelivat puhtaista skeittisuorituksista (kickflip, axle stall) ryhmätehtäviin (yhteisdroppaus, letka) ja ihan muihin (silta, limulasillisen juonti viidessä sekunnissa).

6 2

Loppuhuipennuksena tiimit sanoittivat uusiksi joululaulun säkeistön ja vielä kaiken huipuksi esittivät laulunsa kaanonina mikrofoniin. Järjestäjät olivat tehneet viimeisen kohdan puoliläpällä uskoen, että kukaan ei oikeasti tule porukan eteen laulamaan, mutta loppujen lopuksi joka ikinen kuoro luikautti toinen toistaan kekseliäämmät biisinsä. Siis ihan käsittämätön tämä luovuuden ja rohkeuden määrä mimmeissä!

4 3 5 1

Tehtävistä kaikki sai suoritettua tiimit Frontside Ollie ja 6666. En enää muista, keitä tiimeissä edes oli, mutta onnittelut Kontulan kahdeksalle kuningattarelle ja lopuille parillekymmenelle perintöprinsessalle. Overboardin avokätisesti sponssaamat palkinnot arvottiin kisaajien kesken ja lisäksi vielä kaikkien paikallaolijoiden kesken oli jaossa Sofia Storen tuotteita. Iso kiitos sponsoreille, lahjamäärähän oli kuin jouluna!

8

Joulupukin lahjasäkin täytöstä kiitos SofiaStore ja Overboard!

 

Teksti: Leena Vänni

Kuvat: Suvi Höyden