Tyttörullalautailijat ry | Pikkujoulut 2010 ja Hallicup I STREET
21444
post-template-default,single,single-post,postid-21444,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Pikkujoulut 2010 ja Hallicup I STREET

TRL:n perinteiset pikkujoulut saivat avecikseen ensimmäistä kertaa järjestettävän Hallicupin STREET-osakilpailun. Pikkujouluskeitti on kerännyt joka vuosi todella hyvin osanottajia ja aina mukaan on mahtunut aktiiviskeittareiden lisäksi myös uusia kasvoja.

 

Hallicupissa puolestaan on kyse kolmesta osakilpailusta, jonka jokaisen kolme parasta palkitaan heti paikan päällä. Lopuksi huhtikuisessa Tyttöjen päivässä palkitaan kokonaiskilpailun paras. Porkkanana on, että yhdessä lajissa vahva ei välttämättä ole sitä toisessa, joten useammalla on mahdollisuus pokata pääpalkinto. Muutenkin olisi kiva nähdä tyttöjä ajamassa enemmän poolia minin ja streetin lisäksi, joten myös treenaaminen poolissa ei ole pahasta. Tällä kertaa kisattiin STREET kuuden tytön voimin.

Hallicup STREETin kärkikolmikko: 3. sija Säde – hieno grindaus valkoiseen kaareen, 2. sija Elisa L. – iso poppari boksin yli, 1. sija Elisa K-O. Elisa vei voiton pohjoiseen mm. heelflipillä ditsiin. Kisaan osallistuovat myös Katja, Eija ja Senni.
Kaikki osallistujat keräsivät pisteitä kokonaiskilpailussa.

 

Palkinnot lahjoitti Nikita ja She Rocks – kiitos tukijoille!