Tyttörullalautailijat ry | Laitostumista 27.10.2012
21218
post-template-default,single,single-post,postid-21218,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Laitostumista 27.10.2012

Hallikausi on pyörähtänyt käyntiin ja vaikka ei ihan vielä voi sanoa, että Kontula on niii-iiin nähty, niin kiva nähdä muutakin. Kuten vaikkapa viime vuoden tapaan Hämeenlinnan Laitos. Ja hei pojat, kun kutsuitte meidät Laitokselle skeittaamaan jo toisena vuonna peräkkäin, voimmekin kutsua sitä tästä lähtien vuosittaiseksi perinteeksi!

Tällä kertaa porukkaa oli Hämeenlinnasta, Hyvinkäältä, Keravalta ja Helsingistä. Ehkä myös Vantaalta ja Espoosta, en pidä lukua kaikkien asuinpaikasta, hyvä kun muistan omani. Lauantainen aamuaika ehkä vähän rajoitti osallistujamäärää, mutta 15 mimmiä laudoilla on enemmän, mitä Laitoksella normaalisti nähdään kauden aikana. Enemmänkin tilaa tytöille olisi, ja jos sekavuorolla skeittaaminen ahdistaa, Laitokselta vihjaillaan, että tytöt voisivat omia lauantaiaamut vaikka säännöllisestikin, jos joku paikallinen haluaa alkaa vuoroa vetämään. Ei huono tarjous!

No mutta siihen skeittaukselliseen antiin. Paikalla oli niin aloittelijaa kuin SM-mitalisteja ja kaikille riitti skeitattavaa. Monenlaista itsensä ylitystä tuli taas nähtyä. Kuvat ja video kertokoot tarkemmin.

lahto henna-bs-rokkari hilla katja hirtto sanku sade reetta opetusta maija leena henna-ollie henna-flippi leena2 ajelua halli

Teksti: Leena Vänni
Kuvat: Maili Hyttinen

Lue lisää ja katso kuvia WLP-blogista

Laitoksen nettisivut.

Laitos Facebookissa.