Tyttörullalautailijat ry | Skeittipäivä Hämeenlinnassa 27.11.2011
21247
post-template-default,single,single-post,postid-21247,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Skeittipäivä Hämeenlinnassa 27.11.2011

Tänä vuonna rikottiin taas kävijäennätyksiä, paikalla oli 30+ skeittaajaa Turusta, pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta.

Hämeenlinnassa on Laitos-niminen skeittihalli. Eikä siinä vielä kaikki – sieltä otettiin yhteyttä ja kysyttiin olisko tyttöskeittaajilla kiinnostusta tulla vierailemaan sinne ja ehkäpä houkuttelemaan ne mahdolliset hämeenlinnalaiset tytöt jostain linnan muurien suojista – tai missä ne nyt piileksiikään – ihan hallille asti ja skeittien päälle. Meillehän homma kävi paremmin kuin hyvin. Yritettiin mainostaa tapahtumaa kukin tahoillamme, mutta eihän se kohderyhmä sinne löytänyt. Sen sijaan sinne löysi tiensä pari autolastillista pääkaupunkiseudulta ja yksi lasti tamperelaisia ja sehän sitten tiesi hyvää skeittipäivää.

Katjan blunttiajelua, Sankun boardslide.

Katjan blunttiajelua, Sankun boardslide.

Laitos Skatepark on loistava. Tää ei ollut mikään maksettu mainos, vaan siellä on tila hyvin käytetty. Halli on kokonaisuudessaan kruisailtava ja siellä on paljon kaikkia pienehköjä juttuja, jotka tämän vuoden Kontulan kamoista puuttuu. Mainittakoon nyt matala, loiva kaari, spine, boksi ja mukava pumppi.

Paikalle tuli mukavasti porukkaa.

Paikalle tuli mukavasti porukkaa.

Sankun halfcab.

Sankun halfcab.

Niin ja tuli sinne kaksi hämeenlinnalaistakin lopulta, mutta he eivät vielä tällä kertaa uskaltautuneet laudoille.

Sankun flippi ditsissä, Sonjan rokkari.

Sankun flippi ditsissä, Sonjan rokkari.

Kiitos vielä Laitokselle ja varsinkin Tuomolle, jonka aloitteesta tää käynnistyi. Tullaan toistekin, kutsusta tai kutsumatta.

Teksti: Leena Vänni
Kuvat: Oona Krautsuk

Lue lisää päivästä Sankun skedeblogista.

Laitoksen nettisivut.

Laitos Facebookissa.