Tyttörullalautailijat ry | Game of T.R.L aka. Skate-SM 2014 etkot
40
post-template-default,single,single-post,postid-40,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Game of T.R.L aka. Skate-SM 2014 etkot

Sadepilvien ja auringon sekoitteinen Hermiside Park (Hämeentien alla) täyttyi elokuun 22. päivä kun ensimmäiset tyttörullalautailijoille suunnattu SM-etkokisa käynnistyi. Osallistujien loistava fiilis ja tuomareiden rento ote teki S.K.A.T.E tyyppisestä leikkimielisestä Game of T.R.L.-kilpailusta tapahtuman, joka saa vielä jatkoa. 

Game1Game5

Game of T.R.L. 2014, toteutus lähti ideasta järjestää tyttörullalautailijoille tapahtuma Helsinki Hookup viikonlopun yhteyteen. Nopeasti ja hyvissä ajoin muodostui tiivis kolmen hengen suunnitteluryhmä. Tavoitteena oli järjestää jotain, joka olisi kevyttä ja hauskaa, innoittaisi kaiken tasoisia skeittaajia, sekä toimisi myös lämmittelynä SM-kilpailuja varten ja tietenkin auttaa Hookup viikonlopun tunnelmaan virittäytymisessä. Tapahtuma suunniteltiin S.K.A.T.E tyyppisen kisan ympärille, jossa pyritään tekemään mahdollisimman monta temppua puhtaasti ja siten yritetään olla keräämättä vähiten kirjaimia, joita annetaan kun temppu ei onnistu.

Game7 Game2Game3

Kilpailussa edetään eri tempputasojen kautta. TyttöRullaLautailijoiden nimestä muotoiltiin tapahtumalle nimi Game of T.R.L ja päätettiin että kisa käytäisiin kolmessa lajisssa: flätti, pieni kaari ja kurbi. Tapahtumapäivänä järjestäjillä oli hyvää jännitystä ilmassa – sataako illallla vettä, onko sillan alunen vallattu, toimiiko musiikki ja ennen kaikkea saapuuko kukaan paikalle. Illallahan tunnelma oli sitten kohdillaan ja kuten yksi järjestäjistä totesi

Huh huh, nepä taisi olla osanottajamäärältään suurimmat ikinä Suomessa pidetyt tyttöjen skeittikisat.

Game4 Game6 Game9

Tuomarina toimi Kimi Niemi ja kirjurina Lauri Virkki, yhdistelmä joiden asiantuntevuus ja huumoristinen kommentointi väritti temppujen tekoa. Osallistujia oli niin aloittelijoita kuin pitkään skeitanneita. Kisan edetessä jaettiin tsemppipalkinnot hyvän tunnelman ja itsensä ylittämisestä. Tsemppipalkinnot korjasivat kotiin ansaitusti Tuuli, Anniina, Erika ja Jenni. Flätin voittoon rullaili Jenny Le, kaaren Henna Ikola ja kurbin Sandra Vuori. Kokonaiskisan voitti Henna Ikola. Palkinnoista vastasi sponsorit CTRL, DAKINE, ja STANCE.

Game10 Game11 Game12 Game13 Game15 Game16 Game17

Kaikki tulokset:

Flätti: 1. Jenny Le 2. Lotta Luoma 3. Nina Reinikainen ja Sandra Vuori

Kaari: 1. Henna Ikola 2. Nina Reinikainen 3. Sini, Jenny Le ja Anniina Soikkeli.

Kurbi: 1. Sandra Vuori 2. Henna Ikola 3. Jenni ja Nina Reinikainen.

Kokonaiskilpailu: 1. Henna Ikola Jaettu 2. sija: Nina Reinikainen, Lotta Luoma ja Sandra Vuori.

Video: Katso Nolla.netin video Youtubesta ja Mailin kuvaama kooste Vimeosta

Teksti: Viveka Forsman

Kuvat: Suvi Höydén

Game of TRL toteustiimi: Leena Vänni, Reetta Tiihonen, Viveka Forsman

Kuvia lisää Facebookissa