Tyttörullalautailijat ry | TRL:n vuosikokous 6.5.2015
21390
post-template-default,single,single-post,postid-21390,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

TRL:n vuosikokous 6.5.2015

Tervetuloa TRL:n sääntömääräiseen vuosikokoukseen ja ideointipalaveriin Laajasalon nuorisotalolle ke 6.5.2015 klo 18 alkaen. Osoite: Koulutanhua 2, Helsinki.

Aluksi käydään läpi vuosikokoukseen liittyvät pakolliset asiat ja valitaan uusi hallitus, sen jälkeen siirrytään vapaamuotoiseen ideointiin kesän ja talven tapahtumien suhteen. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan hallitukseen, ota yhteyttä tyttorullalautailijat@gmail.com tai Facebookissa viestillä.

Viime vuonna vastaavassa ideointipalaverissa saatiin aikaiseksi monta hyvää ideaa, joista jokainen toteutettiin – aktiivisten jäsenten ja hallituksen ansiosta. Toimintaa on hauskempaa järjestää, kun mukana on innostuneita ihmisiä 🙂

Nyt sinulla on oiva tilaisuus vaikuttaa siihen, millaisia skeittitapahtumia TRL tulee järjestämään ja ennen kaikkea tulla itse aktiivisesti mukaan tapahtumien järjestämiseen.

Tarjolla juomaa ja pientä purtavaa. Mahdollisuus jäädä skeittaamaan jos aikaa jää.

Tervetuloa!

Helsingissä 7.4.2015

Tyttörullalautailijat ry:n hallitus