Tyttörullalautailijat ry | Skeittileiri 13-17 -vuotiaille tytöille
21471
post-template-default,single,single-post,postid-21471,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Skeittileiri 13-17 -vuotiaille tytöille

Nuorisoasiainkeskuksen järjestämä skeittileiri tytöille meinasi kaatua osallistujien vähyyteen. Tämä oli hieman yllättävää, sillä toissa vuonna tyttöjä oli lähemmäs kaksikymmentä. Skeittauksen historia tosin osoittaa, että välillä muut harrastukset vievät nuorison mielenkiinnon muualle, joten sinänsä suosion notkahduksessa ei ollut mitään ihmeellistä. Skeittileiri kuitenkin päätettiin pitää, vaikka osallistujia ilmoittautuikin alle kymmenen. Kaukaisimmat osallistujat saapuivat Oulusta asti – tämä on todellakin omistautumista lajille!

 

Tänä vuonna leirin päämajana toimi Laajasalon nuorisotalo, jossa on oikein mukava miniramppi ja flättialuettakin sopivasti. Laajasalon minin hinkkaamisen lisäksi leiriläiset pääsivät tutustumaan Helsingin parkkeihin, mm. kaivariin, eltsuun, Tuorinniemeen ja Tullikirjuriin. Leiriläisten vaatetuksesta kuuluu iso kiitos Off Consultille, joka huolehti että tytöt pääsivät skeittaamaan tyylikkäinä.

 

Kuvat: Leena Vänni