Tyttörullalautailijat ry | Supernatural FX Showreel
21434
post-template-default,single,single-post,postid-21434,single-format-video,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Skedekirppis ja Hallicup II Mini

Helmikuu on perinteisesti ollut TRL:n toiminnassa hiljaiseloa, jo senkin takia että monet viettävät aikaansa mieluummin raittiissa ulkoilmassa mm. mäkeä laskien. Tänä vuonna asiaan saatiin muutos, sillä hallicup-osakilpailun hengessä vietettiin hauska ja taloudellinen kolmituntinen Kontulassa. Skedekirppiksiä on hallilla toki järjestetty ennenkin, mutta vaatteet ja muut gearit ovat olleet poikien ja tunnettujen skeittareiden vanhoja – jo tästä johtuen pikkupoikien invaasio ja innokkuus on rajoittanut shoppailua. Alkuun jännitti saadaanko myyntipöydille tarpeeksi täytettä, mutta epäilyt olivat aiheettomia – pöytätila tuntui loppuvan jopa kesken!

Hallicupin minirampin osakilpailu sujui yhtä hienosti kuin myyntitapahtumakin, pahimmilta pannuilta vältyttiin ja kisaajia oli tällä kertaa neljä. Tuomarit joutuivat hetkittäin ahtaalle, koska kisaajat olivat jokseenkin tasaväkisiä. Hallicupin virallisiksi tukijoiksi saadut UNION FIVE, She Rocks ja Ballin Beanies pitivät huolen kilpailun kovasta tasosta, sillä kukapa ei olisi halunnut voittaa hienoja palkintoja ja ennen kaikkea uutta dekkiä!

Hallicup MINIRAMPin kärkikolmikko: 2. sija Katja, 1. sija Eija, 3. sija Elisa.

 

Bestrick: Eija, feikistä rokkarilla boardslideen.

 

Tuomaristo painotti yksittäisien temppujen lisäksi raneja. Kisaan osallistui myös Lotta. Kisaa johtaa tällä hetkellä Elisa. POOL-osakilpailu näyttää sitten huhtikuussa kuka nappaa pääpalkinnon!

 

Palkinnot lahjoitti UNION FIVE, She Rocks ja Ballin Beanies – kiitos tukijoille!