Tyttörullalautailijat ry | Liity Tyttörullalautailijat ry:n jäseneksi
Liity Tyttörullalautailijat ry:n jäseneksi ja tule mukaan toimintaan
tyttörullalautailijat, jäseneksi, jäsenmaksu, kontulan skeittihalli
14882
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14882,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Liity jäseneksi!

Kauden 2021-2022 jäsenmaksu

Liity jäseneksi ja tule mukaan Tyttörullalautailijoiden toimintaan! Kauden 2021-2022 jäsenmaksu on voimassa huhtikuun 2022 loppuun asti. Jäsenmaksun suuruus 20€/kausi, paitsi 15€/kausi opiskelijoille, vähävaraisille, alaikäisille sekä pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuville.

 

Lähettämällä meille yhteystietosi päivitämme sinut yhteystietorekisteriin ja sähköpostilistalle*, jolloin saat tiedon mm. tulevista tapahtumista. Lisäksi varmistat, että saat yhteistyökumppaneidemme liikkeistä alennukset skeittitarvikkeita ja vaatteita ostaessasi.

 

*Huom! Yhteystiedot lähettämällä hyväksyt, että henkilötietojasi käsitellään ja saatetaan siirtää ETA-alueen ulkopuolelle.
TRL ottaa tietosuojan vakavasti, eikä se koskaan luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille. Henkilötietoja käytetään vain yhdistyksen sisäiseen jäsenseurantaan, sekä tilastointiin. Pidämme jäsenrekisteriämme Google Drivessa, ja koska Googlella on palvelimia myös ETA-alueen ulkopuolella, kysymme luvan mahdolliseen ETA-alueen ulkopuolelle siirtämiseen.

Haluan jäseneksi, mitä teen?
Maksa

Jäsenmaksu maksetaan Tyttörullalautailijat ry:n tilille: tilinumeromme on FI88 4108 0010 3618 90. Kirjoita viitetekstikenttään JÄSENMAKSU 2020-2021

Lähetä tietosi

Lähetä pyydetyt tiedot alla olevalla lomakkeella. Tietoja käytetään vain jäsenrekisterin ylläpitoon.

Vahvistusviesti

Saat noin 1–3 päivän kuluessa vahvistusviestin jäsenyydestäsi ja jäseneduistasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kyllä kiitos, haluan liittyä TRL:n jäseneksi!

  Aihe:

  Etunimi:

  Sukunimi:

  Syntymävuosi:

  Asuinpaikkakunta:

  Sähköposti:

  Muuta (esim. kuka maksoi jäsenmaksun jos et sinä itse)

  Yhteystiedot lähettämällä hyväksyn, että henkilötietojani käsitellään ja saatetaan siirtää ETA-alueen ulkopuolelle.

  Huom! TRL ottaa tietosuojan vakavasti, eikä se koskaan luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille. Henkilötietoja käytetään vain yhdistyksen sisäiseen jäsenseurantaan, sekä tilastointiin. Pidämme jäsenrekisteriämme Google Drivessa, ja koska Googlella on palvelimia myös ETA-alueen ulkopuolella, kysymme luvan mahdolliseen ETA-alueen ulkopuolelle siirtämiseen.

   

   

  Kiitos!