Tyttörullalautailijat ry | Kesäsessarit 2010
21478
post-template-default,single,single-post,postid-21478,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Kesäsessarit 2010

Viime kesänä 2009 aloitetut kesäsessarit saavat jatkoa myös kuluvana suvena 2010. TRL:n järjestämät kesäsessarit ovat erinomaisen vapaamuotoisia ja niille voi osallistua kuka tahansa naispuolinen skeittaajan alku tai jo kokenutkin konkari. Saavu ilmoitettuun aikaan ko. parkille ja koe onnistumisen elämyksiä! Jo jonkin aikaa skeitanneet sessareiden vetäjät antavat halutessasi vinkkejä miten jokin temppu tehdään ja ennen kaikkea tapaat uusia ihmisiä ja löydät uusia skeittikavereita. Skeittaaminen on huomattavasti antoisampaa porukalla ja uusien temppujen oppiminen on helpompaa ja hauskempaa, sillä usein tempun onnistuminen on hyvin pienestä kiinni.

Reissu Lohjan betoniparkkiin 4.6.2010.

 

Matka Helsingistä Lohjanharjulle taittui kahdella autolla; yksi biili starttasi Mannerheimintieltä ja toinen jostakin idästä. Pienten suunnistusvaikeuksien ja paikallisten neuvojen (joita ei siis tietenkään kannata kuunnella koska kyllä ulkopaikkakuntalainen muutaman kerran Lohjan keskustassa pyörähtänyt paremmin tietää) jälkeen löysimme Lohjan taivaan. Keli oli hieman vilakka mutta muuten skeitattava. Reissu oli TRL:n jäsenille ilmainen, muilta 5 euroa. Sessareilla saatiin nauttia onnistuneista tempuista (mm. Rosa-Lindan grindaus), hyvistä yrityksistä ja säikähdyttävistä pannuista.

TRL goes longboarding 14.6.2010.

TRL goes longboarding -tapahtumassa 14.6.2010 jätettiin perusneppikset kotiin ja lähdettiin liikenteeseen järeämmillä aseilla. Lonkkarointi aloitettiin Hakaniemestä, josta sporttisimmat neidot potkuttelivat kaivarin Ponke’s parkkiin asti. Sessareille mukaan saatiin myös Red Bull -tytöt ohimennen juomatarjoilun muodossa.

Kesäsessarit Arabiassa 22.6.2010

Kesäsessarit Arabiassa keräsi mukavasti porukkaa, sääkin suosi eikä sillan alla aka. hermside aka. arabiassa käynyt spotille ominainen tunnelipuhurikaan. Pieni, hyvällä säällä ei niin suosittu parkki Hämeentien sillan alla oli rhinokaarien ja muiden viritysten jälkeen sopivasti erilainen spotti. Mainittakoon, että näillä sessareilla mm. Maija oppi rokkarin ja Maiju vetäisi lyhyen treenin jälkeen suht katu-uskottavan varial flipin. Kuka on sanonut että skeittauksen pitäisi olla rentoa ja hauskaa?! Ens kerralla otan pillin mukaan niin jää ne turhat tauot pois. Vitsit vitsinä, mutta tässä nähtiin kuinka pienet neuvot voivat parantaa suoritusta (anteeksi, tarkoitin rentoa rullailua) tai saada aikaan jos jonkinlaisia pannuja (ainakin yksi Kristan backside rokkareista, auts). Maijan ländäämästä rokkarista skedekoutsi ei ota kunniaa sillä itsehän en ole ko. kaareen ikinä rokkaria tehnyt, bs sellaisen vain 😀 / t. Maili Ps. ”Leena – sä voit jatkaa tolla sun vanhalla tyylillä ollieta, kunhan vaan tulee tuloksia”

Kesäsessarit Ponke’s parkissa, Kaivopuistossa 20.7.2010

Sessarit pidettiin merellisissä tunnelmissa aurinkoisena ja tuulisena tiistai-iltana. Kaarien puuttuminen johti juorukerhomaiseen kokoontumiseen mutta kameralle saatiin onneksi nuoremman väen aikaansaannoksia edes muutaman kuvan verran. Iloisesti yllätti skeittauksen vastikään aloittanut 9-vuotias Jemina, joka otti parkin haltuun kokeilemalla lähes jokaista obstaakkelia. Parkille osui lopuksi sopivasti myös oululaisten tyttöskeittaajien kööri, jonka kanssa vaihdettiin kuulumisia. Sessareilla on muutenkin ollut nyt erinomaisen aktiivisesti osallistujia, toivotaan että sama meininki jatkuu myös lopuilla sessareilla! Sana kiertämään ja kaverit mukaan myös.

Kesäsessarit Savelassa 3.8.2010

Savelan sessaritiistaiksi sattui semisadekeli, joten suurin osa tytöistä taisi katsoa parhaaksi jäädä kotiin. Leena ehti pumpata verttiä parin kuvan verran ennen kuin vettä alkoi tulla. Toivottavasti parempi onni grilli-uintisessareilla Hertsikassa! Reissu ei onneksi ollut aivan turha, sillä kiinnitimme muutamat mini-SM -julisteet mennessämme.

 

Kuvat: Leena Vänni ja Maili Hyttinen