Tyttörullalautailijat ry | Game of TRL // 10 year anniversary
21974
post-template-default,single,single-post,postid-21974,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,select-theme-ver-2.3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
Game of TRL 2017

Game of TRL // 10 year anniversary

Game of TRL tulee taas 9.6.2017 ja tekee comebackin sillan alle!

 

Legendaarinen Game of TRL aloittaa kesäkauden 2017 tutulla leikkimielisellä tyttöjen kisailulla S.K.A.T.E.-hengessä. Tänä vuonna Game of TRL:n yhteydessä juhlistetaan myös Tyttörullalautailijat ry:n 10-vuotistaivalta!

 

Tule mukaan kisailemaan ja viettämään mukavaa iltaa yhdessä huippujen skedemimmien kanssa! Luvassa taas mieletöntä menoa ja itsensä ylittämistä sekä tietysti upeita palkintoja!

 

10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkistamme myös uuden TRL 10 Year Edition -tarran!

 

Kisailu on suunnattu kaikenikäsille ja -tasoisille tytöille ja naisille. Tapahtuma on avoin kaikille. Tervetuloa Hermannin skeittiparkille pe 9.6. klo 18 alkaen. Kisailu aloitetaan klo 19.

 

Facebook-event

 

Tapahtumasta voi ostaa myös kauden 2017/18 jäsenkortteja. Jäsenmaksun voi maksaa etukäteen myös TRL:n tilille, jolloin jäsenkortin saa paikan päältä! Liity jäseneksi ja saat kaikki edut Ponke’sista, MFT:stä sekä Union Fivesta. Liity jäseneksi TÄSTÄ!